Więcej
    Komentarze
    Cena w Elicie i Merkurym dla elity:/
    @pyrazgzikiem no dla ciebie pozostała bułka maślana, sknero poznańska
    już oceniałe(a)ś
    0
    1
    Poznaniacy chcieliby wiedziec , jakie surowce uzyto do produkcji rogali : sol drogowa czy dziesieciokrotnie drozsza sol spozywcza , jajka czy dziesieciokrotnie tanszy susz jajeczny ze zbukow ? Wiemy , ze producenci rogali walcza o kazdy grosz ale poniewaz poznanski SANEPID uznal zarowno sol drogowa jak I susz jajeczny ze zbukow za substancje nieszkodliwe , konsumenci powinni wiedziec z czego zrobione sa rogale !
    @rockville o zbukach jajecznych i soli drogowej napisałeś już tyle postów, że mógłbyś dać sobie spokój, jesteś monotematyczny
    już oceniałe(a)ś
    1
    5
    @markowski222 Rzad RP zakazal scigania producentow dodajacych do zywnosci wymienione trucizny . To nie melodramat , to tragedia . Uwazaj co jesz !
    już oceniałe(a)ś
    3
    0
    co do tego waszego subiektywnego rankingu, to fakt, on jest ino konkursem piękności. Rogal od Fawora kupiony w niedzielę - masakra, kaszka zamiast maku w środku, ciasto koło półfrancuskiego to chyba nawet nie leżało. Rogal kupiony u Frąckowiaka w czwartek - pysza, ciepły itp. Dzisiaj kupiony też u Frąckowiaka - niestety, ale przypalony i jakieś takei nie bardzo to nadzienie. Zobaczymy jak będzie jutro. Plusem Frąckowiaka jest to, że można kupić rogale ciepłe.
    już oceniałe(a)ś
    9
    1
    Cały ten konkurs to chyba wybór miss bo opis dotyczy bardziej wyglądu niż smaku. Wolałbym koślawego i smacznego rogala niż cudownie wyglądający wypiek o smaku podeszwy od buta. Co roku ta sama ściema, to Weber to Elite, wąchanie i rozwodzenie się nad ilością lukru i nadzienia w nadzieniu. Wczoraj jadłem rogala od Piętki (kto nie zamyka umysłu na poznańskie ulice wie kto to) i np. Weber przy nim to amatorski wypiek...
    już oceniałe(a)ś
    11
    4
    Te z Hotelu Rzymskiego....mmmmm...palce lizać ;p
    już oceniałe(a)ś
    4
    1
    Co oni opowiadają...społem ?dziś jadłam beznadzieja .Mało nadzienia i suchy nie polecam.Za to dla mnie idealny z Puszczykowa ,choć tu dostał mało punktów-nie wiem dlaczego, za kształt? ale ten smak- idealna wilgotnośc,zapach maku ,dużo nadzienia ,i mało sztucznego aromatu .Dla mnie the best.
    już oceniałe(a)ś
    6
    3
    Rogale z ZSPS - bezkonkurencyjne , niestety elitarne
    już oceniałe(a)ś
    4
    1
    nie ma Gruszeckiego, którego polecam szczególnie 11 listopada, bo jako jedni z nielicznych sprzedają gorące rogale. A gorący rogal to rogal bezkonkurencyjny,
    @gaid Tak próbowałem tych rogali od Gruszeckiego, są wyśmienite, Można je nabyć na Dąbrowskiego 152, Starym Rynku 48, i Naramowickiej 92. Teraz firma nazywa się Marona Sp. z o.o.
    już oceniałe(a)ś
    4
    6
    @Andrzej Malewski Pana pracownika prosimy o nie reklamowanie swojej firmy :)
    już oceniałe(a)ś
    3
    1