Więcej
    Komentarze
    Niestety dla kucharza, nie da się przekazać zapachu ani smaku przez internet. Niestety też foie gras czy w butelce czy na talerzu będzie tym samym foie gras. Jestem rozczarowana tym, że współczesna kuchnia zamienia się w laboratorium. Dyskwalifikuję z miejsca szefa kuchni, który jedzenie nakłada na talerz pensetą (czy też butelkę - wolna wola - ja jednak nauczona jestem że w kuchni w pobliżu jedzenia nie używa się szkła). I taki szef może mieć nawet fula czyli 3 gwiazdki Michelina to i tak wybiorę mniejszą restaurację, w której jedzenie podaje się na normalnej zastawie obiadowej. Udziwnienia stosowane przez szefów kuchni mają na celu tylko i wyłącznie wyciągnąć od klientów pieniądze, niewspółmiernie wysokie za oferowane potrawy.
    już oceniałe(a)ś
    7
    2
    Co to jest ? Te "dania " to chyba porcje dla powykręcanych pederastów. Gołębie na moim tarasie mają większe porcje.
    już oceniałe(a)ś
    6
    5
    Ciekawe czy solili drogowa czy sprowadzili z Niemiec kosztowna sol spozywcza ? ????
    już oceniałe(a)ś
    2
    2